Kuća sa bazenom

Opsti podaci o kuci:

Položaj ulaznih vrata, (gledajući sa praga prema izlasku iz kuće) je 105 * Istok - i pripada istoku broj 3

Godina izgradnje je 2015 g. - Period broj 8 (2004-2024.god.)

TABELA LETEĆE ZVEZDE ZA PERIOD 8 I 2016.g. i ulaz na Istoku 3

TUMACENJE KOMBINACIJE BROJEVA

Samo kratak opis analize na datom primeru kuce: Obracamo paznju na ulazna vrata, spavacu sobu i na lokaciju kuhinje. Kuca iz perioda 8 sa ulazom na istoku broj 3, ( na dva nivoa) ima brojeve planinske i vodene zvezde na zapadu 8/8. Ulaz u kucu je na istoku , tu su brojevi 3/4. Nije bas najpovoljnija kombinacija , jer je broj 4 „mrtav”broj u periodu 8....ali, nije ni skroz los.

Ipak ce se najvise koristiti ulaz na severoistoku gde je broj 9 vodena zvezda –koja je alternativna (pored broja 8 u tekucem periodu).

Odmah vidimo da je planinska zvezda broj 8 idealna za prostoriju gde ce biti glavna spavaca soba. Dodatno, ta zvezda je podrzana planinom iza kuce sa zapada–prirodnom planinom! Kuca se naslanja ledjima na brdo , ugradjena je u njega! Stanari ce biti zbog toga darovani sa zdravljem i sa dobrim odnosima. Kuhinja je planirana na istoku, u sektoru gde su brojevi 3 /4. Broj 4 je povoljan za kuhinju, kao broj vodene zvezde.

Za raspored elemenata u kuhinji,i polozaj sporeta se radi mikro analiza, tkz. TAI JI sistem.

Po toj obradi u kuhinji... sporet bi trebalo da stoji na zidu ka hodniku u prve dve trecine levo od spoljasnjeg zida (gledajuci iz centra kuhinje ).

Terasa , i ispred nje bazen, pripadaju sektoru severoistoka , koji nosi brojeve 7/9 Broj 9 kao vodena zvezda je buduci prosperitet i nagovestava bogatstvo stanarima , jer je podrzano vodom. Voda upravlja bogatstvom.

U centralnoj palati broj 1/6 nagovestava slavu i priznanje. Obratiti paznju na sever sa brojevima 5/2 , kao i na jugoistok gde su 2/5 zajedno, i deaktivirati lose energije...na mestima gde se nadju brojevi 2 i 5 zajedno.

Kuca je gradjena u obliku fotelje i to je povoljan polozaj-tkz zagrljaj.