Zahvalnost

 

Ovim putem želim da iskažem najdublje poštovanje i zahvalnost Dr Ireni Sjekloći Miler i Borisu Kazinci koji su me pre svega inspirisali, a zatim i uputili na osnove Feng Shuija I radiestezije. Uz njihovu stručnu i nesebičnu (ljudsku) podršku, zakoračila sam u čudesni svet ka budućim saznanjima. Takođe upućujem najiskreniju blagonaklonost svim svojim klijentima i prijateljima, koji su mi bili kamen temeljac u izučavanju i nadogradnji znanja. Podsticaj za proširivanje vidika I usavrsavanje u ovoj oblasti dali su mi i kvalitetni tekstovi naseg majstora klasičnog feng shuija Snezane Tufegdžić.

 

Za svoju zrelost u radu i stvaranje radne etike, zahvaljujem mnogim divnim ljudima iz raznih krajeva naše zemlje, jer bez njihovog učešća se moje znanje, iskustvo i vidici ne bi proširilii.

PUT

Pored velike volje da shvatim (esenciju) suštinu ove drevne nauke, od velikog značaja na putu do bogaćenja mojih saznanja čine mnogi pisani tekstovi, razmena informacija i knjige iz ove oblasti. Učenje je neprekidno, a primena saznanja učvrsćuje se kroz praksu. Sve to ne bi li upila tanane I suptilne energije Feng Shui-ja, obojene sopstvenim ličnim unutrašnjim duhom, Svemu ovome predhodi osećaj za ravnotežu svesti, tela, emocija I duha čineći neraskidivu celinu našeg postojanja. Prepoznavanjem predhodno navedena četiri ključa spoznali ste i suštinu življenja u harmoniji. Spoznajom lične harmonije, shvatila sam kako ne želim više nikad da je izgubim, te se u svojstvenom maniru trudim da uvek I na pravi način putem Feng Šuija održim ravnotežu JINA I JANGA. Slobodno mogu reći, da je Feng Šui životni stav, jer ko god dodje u kontakt sa ovom kineskom metafizikom, shvata da je ona princip življenja.