CV

Poslovna biografija

Dugi niz godina (od 1985.) prezentujem brendove, dajući svakoj prezentaciji lični pečat. U “Ateksovom” kreativnom timu radila sam više od decenije, dobivši mnogobrojna priznanja za postignute rezultate, na državnom nivou. Učestvovala sam pri postavci najveće međunarodne izložbe savremene umetnosti u Srbiji –  “Oktobarskog salona”.

Nagrada za štand na sajmu mode za predstavljanje četiri kolekcije “Jugoexporta”…

Prezentovanje modnog brenda instanbulske firme za kožu, “Troy dery”. Deo tima modne kuce “Mona” – učestvovanje u stvaranju Brenda sa najprestižnijim stručnjacima iz srodnih oblasti. Prezentovanje firme po uzoru na svetske modne trendove…Deo tima za snimanje modnih kataloga, kao i za organizovanje i nastup manekena na modnim revijama “Mone”.

Mnogobrojna priznanja i nagrade za rad u timu, kao i samostalno.

Zlatna medalja Nikole Tesle za projekat malog patenta na temu “Lutka za dekoraciju izloga”.

Rad, i veliko iskustvo stečeno u javnim nastupima mnogih inostranih i domaćih brendova na sajmovima mode, bankarstva, građevinarstva, poljoprivrede…

Korak napred u dizajnu elemenata za izlaganje i prezentaciju na štandovima, deo tima “Studio line” za industrijski dizajn proizvoda koji su iskorak u budućnost. Učestvovanje u idejnim vizuelnim rešenjima za TV sudio, tj scenu na RTS-u, SOS kanalu, TV Jesenjin, TV  Plus…(saradnja “Studio line” i firme “Adađo”).

Dizajnirala sam enterijere mnogih stanova, kuća i poslovnih prostora. Majstor i konsultant Feng Shui tehnike. Saradnik i moderator više sajtova koji se bave ovom temom. Praktikant sa višedecenijskim iskustvom u radu feng shui projekata. Aktivna u javnom prezentovanju, razvoju i unapređenju ove oblasti. Sarađujem s arhitektonskim biroima na temu rasporeda energija u prostoru.