Biografija

 

 

Gordana Šutanovac je skoro tri decenije aktivna u javnom prezentovanju, razvoju i unapređenju ove oblasti. Objavila brojne članke o Feng Shuiju i popularisala ovu nauku u nastupima na nacionalnim televizijama. Bavi se praksom, ima iza sebe više od 1000 analiza i projekata. Nastupa na javnim predavanjima, u gradovima u okruženju, kao i u Beogradu. Njena prva knjiga «Podesi jedra» je na temu razlika između modernog, POP Feng Shuija i Klasičnog Feng Shuija. Drugu knjigu o interakciji čoveka i okruženja i implementaciji  «Feng Shuija  u arhitekturi» potpisuje kao supervizor Master Feng Shuija dr Antonio Sy Co (Manila, Filipini). Treća knjiga «Biserni niz» je nesvakidašnja lektira. Nju kao supervizor potpisuje Dalibor Purhmajer (učitelj Vastua – indijskog Feng Shuija).

Na koricama njenih knjiga je lavirint. Upravo kroz njega je prolazila da bi došla do što više znanja. «Lavirint» je mesto u kome tražite ono što želite. Iskustvo je ispisano na zidovima lavirinta. Kada pročitate njene knjige shvatićete kako funkcioniše u praktičnom životu ova drevna nauka.

Gordana ima običaj da kaze: „ Uživam u svom poslu. Nalazim se između nauke, drevnog Feng Shuija, i publike. Kroz pisanje i praksu darujem delove metafizike ljudima koji vole i cene ovu oblast”. Predavanja i prezentacije svojih knjiga drži u Međunarodnom naučnom centru Nikole Tesle u Beogradu.

Napisala je dva naučna rada: «Kupovina stana unapređenim znanjem» (Buying An Apartment By Andvanced Knowledge), i Feng Shui  «alat» za izgradnju Rehabilitacionog centra (Feng Shui A "tool" for building a Rehabilitation Center).

Gordana Šutanovac je Majstor, konsultant i predavač Feng Shui tehnike. Sertifikovani Feng Shui praktičar. Majstorsko pismo. Živi i radi u Beogradu.

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.